Torsdag 28 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Dator och internet

Skype

Skype

Någon som har Skype som kan hjälpa mig med en sak, jag har fått ett mail att mitt online nummer upphör den sista januari och att jag kan logga in på mitt konto och förlänga det med 3 eller 12 månader. Nu till frågan, var hittar jag där man förlänger sitt online nummer i mitt konto för jag hittar det inte?

Hoppas någon kan hjälpa mig med detta!!!
Antal svar på detta inlägg: 8
Hej. har inte själv nåt online nummer , vad jag förstås måste du betala för 3 eller 12 månader för att förlänga gå in på ditt konto och klicka på onlinenummer så fixar det sej nog
Jag fyllde på mitt online nummer för några dagar sedan men i dag fick jag ytterligare ett mess att mitt online nummer upphör den 28 januari, jag vet inte hur eller vad jag skall göra???

Någon mer måste ju ha Skype och som vet vad jag skall göra?
Göcke: du som kan det mesta, vet du hur och var man förlänger sitt online nummer på Skype för jag kan inte hitta det någonstans. Någon som vet om det finns en svensk support till Skype med telefon?
Annons
http://www.skype.com/intl/sv/home/

men du kommer till engelsk språkigt när det gäller betalning/support
https://support.skype.com/en/faq/FA10365/How-do-I-extend-my-Online-Number



Logga in på ditt konto och klicka på fliken "onlinenummer" sen klickar du på "extend" knappen bredvid ditt nummer, allt enligt ovanstående länk.

Skulle du missa att förlänga så är nummret reserverat till dig i 90 dagar.
Wacko: jag har gjort precis som du har beskrivit i din länk men det står inte "extend" bredvid mitt onlinenummer, det står inget alls.

Detta står under mitt onlinenummer med fetstil, "Sweden · Part of your Sweden Unlimited min to landlines subscription" och det finns inget som går att trycka på alls.
*hmmm* Har själv haft skype i 3 år nu och aldrig behövt betala för det, eller har du laddat på så att du ska kunna ringa till vanliga telefoner med det? Jag trodde annars att skype var ett gratis program.
Fattar inte varför man inte väljer en totalt bekymmersfri IP telefon.




http://www.cellip.com/sv/index.html?gclid=CKGG9NeUw6ACFccrDgod
Imwgaw

På Cellip behöver man inte ens ha sin dator igång.
Har haft detny i över 5 år.
Superbilligt och enkelt.
Hälsningar
chrille2

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem