Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Dator och internet

Återställa data?

Återställa data?

Hade partionerat en av mina 120gb diskar i 2 delar och skulle ändra storlek på en av dom med Norton Partition Magic 8.0 och det vart nåt fel så att jag var tvungen att formattera en av dom den jag skulle "resiza".

Min fråga är finns det nåt program som jag kan använda för att rädda datan som gick förlorade?

Antal svar på detta inlägg: 6
Finns programvaror som enligt vissa tillverkare skall kunna återställa data förlorad oavsett formateringsmetod, men jag har dessvärre inga bra erfarenheter av dessa tyvärr... Men, men man skall aldrig säga aldrig..
Ja, det vart ju en snabbformattering så det borde ju gå. Man får väl skylla sig själv när man har systemåterställning inaktiverat.
80gb orginalrar åt pipan.
Jag använder ett program som heter filescavanger. Jag har lyckats rädda alla filer från tre hårddiskar under en två års period. En var formaterad av misstag och en förstod bara inte xp vad det var för filsystem på den.

lycka till

/ Anders
Annons
Det spelar ingen roll om du har systemåterställning på eller av när det gäller ändringar i diskvolymerna/partitionerna , sådant "spelas inte in" av systemåterställnings tjänsten.
Getdataback-programmen från runtime fungerar fint att läsa tillbaka förlorade data från formaterade/raderade diskar med , vi använder oss av dem på jobbet. Det finns en fat32 version , och en ntfs version och en raid version av programmet , och demon till dessa går att ladda hem på http://www.runtime.org/gdb.htm

Lycka till!!
"file scavenger" finns här att tanka ned demo av
http://www.quetek.com
Tack för hjälpen, jag använde GetDataBack det funkade jättebra.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem