Torsdag 25 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Övrigt

Bluffmail

Bluffmail

Börjar spammarna bli desperata? Eller hur ska man tolka det som hände mig idag när jag startade upp datorn. Jag såg att det fanns mail så jag hämtade hem dessa tror det var totalt 8 stycken. Skulle börja läsa det första när rutan för skräppost kom upp med sina alternativ så jag öppnade skräppost då fanns det ett mail från United Nations Headquarter!! Inte visste jag att jag var en så viktig person att FNs huvudkontor skickade mail till mig!!


Givetvis raderade jag mailet utan att öppna det.
Att jag får mail från personer som behöver hjälp med att överföra stora summor pengar är ju mer vanligt men detta tar ju rekordet! Får de inte svar på sina vanliga mail längre eller vad är det.
Antal svar på detta inlägg: 5
Seal, ett enda tips för alla halvkonstiga hemliga mail som droppar in utan att vi vet från vem: PAPPERSKORGEN + TÖM PAPPERSKORGEN. Alla gangsters hittar på smygvägar på något sätt. Hälsn. L
Jo jag vet lagera mitt antivirusprogram vakar som en hök över min dator och brukar ta hand om dessa skumma mail och placera dem där de hör hemma i skräpkorgen sedan är det bara att kasta dem. Men innan jag kastar dem får jag upp rutan som varnar för konstigt mail i skräpkorgen. Sedan får jag själv kasta dem det gör inte programmet, tyvärr.
Kanske tur för ibland hamnar mail som jag ska ha också i skräpkorgen och det är ju inte riktigt meningen men aldrig viktiga mail för de har prioritet 1.
Exakt Seal, det blir svårare och svårare tider, för länge sedan hade jag något program där man kunde skriva in vissa ord som gjorde att mailet automatiskt kastades i soporna. sedan var det bara att tömma där. Men vissa mail hamnar nu också i skräpkorgen direkt, och då tittar man ju ändå som hastigast innan man tömmer den. Man får ligga i , som den late sa. Hälsn. L.
Annons
Fick nytt mail idag från United Nations Headquarter det låg i skräppostmappen men jag öppnade det och läste att jag skulle få $250.000.00USD i ersättning för att jag erhållit så många spammail och detta var något President Barack Obama godkänt att det skulle utbetalas av Bank of America.
Jag skulle svara till Mr. Brian P. Weber och så var det en adress samt att jag skulle uppge namn adress yrke ålder och telefonnummer!
Nu är det bara att jag inte har fått många spam kanske max 4 stycken det senaste året så det låter inte troligt att jag skulle få en så stor summa pemgar för lite skräpmail så mailet skickades iväg ut i cyberrymden.
Ett stort Tack till Norton för att det håller min dator ren.
Hej Seal, alltså; Öppna Aldrig den typen av mail. Det kan räcka med att du gör det så sitter du fast i något elände. Soporna och töm sopkorgen direkt. Precis som när de ringer från utlandet och frågar något, och ordet Ja , kommer med då sitter man där. Hälsn. L.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem