Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Spel, mobil och teknik

BLUFFAR IGEN ?

BLUFFAR IGEN ?

Hello, någon fler som fått uppringning från ett telenummer md en 8-10 siffror, +46026 osv, med ett meddelande att man ska kontakta Telia och begära rensning med en fyra fem stora bokstäver? Två dagar på raken nu, har ju mobilen avstängd på natten så det sitter som ett sms när man startar alltså. 026 är ju riktnummer till Gävle och där finns ju inget som stämmer med det övriga. Nå väl, radering gäller utan åtgärd. Gör man något blir man reggad och det ändras till att man gått med på något. Nix, hälsn. L.
Antal svar på detta inlägg: 7
lagera , det är många som bluff ringer idag.
och svarar man ändå så kan man få en svenska som man knappt kan förstå.
då är det bara att lägga på
okända nummer är ett otyg, borde aldrig få förekomma
Helt rätt Göcke, det har hittills bara ringt nattetid, har bestämt att om det där numret kommer igen ska jag skriva av det och gå in på Telia-butiken och se om de har någon vetskap om saken. En annan sak som låg i malboxen idag när man öppnade, ett mail med avsändare och något annat med ett språk som bara innehåller en massa figurer, ungefär som de östliga länderna, eller lite åt Arabstilen, sopkorgen direkt givetvis, Finns ingen gräns längre. Hälsn. L.
mailen färdas ju gränslöst, utom i vissa diktaturer, som spärrar mycket
Annons
Sant det med, dock första gången under alla år som det kommit något liknande detta idag. OM det nu inte är någon humorist som försöker vara rolig, men hur som, papperskorgen direkt. Nu hockey strax, L.
Själv hade jag nyss möjlighet att få del av 18 000 000 dollar. Synd att det bara är bluff
ja fy sjutton så får man inte luras
Hello, har fått lösningen på saken, det sitter ett gäng i Gävle i alla fall och ringer för att sälja försäkringar av olika slag för ett företag i Sthlm, ACE heter dom. Finns en sida som visas om man söker på telefon-numret som visar att 3590 ringts upp där. Då vet vi. Hälsn. L.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem