Torsdag 18 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Övrigt

Var det mer snö förr?

Var det mer snö förr?

DN har en liten filmsnutt om det här
[http://www.dn.se/webb-tv/klipp/nyheter/var-vintern-verkligen-vitare-f
orr/]

http://bit.ly/2hZXWGt
Antal svar på detta inlägg: 18
Sidor: 1 2 Nästa »

Kul och mycket intressant.
Tack Göcke
Tjenare Göcke, utan tvekan har ju klimatet förändrats och fortsätter att göra det också. Förr i tiden, dvs några år tillbaka då fick man jobba för att använda bilen varje morgon och när du skulle ut. Nu har vi 21/12 och ingen is på rutorna, ingen snö på backen, i varje fall i Sthlms/trakten, och det fortsätter ju i den stilen med. Det forskas ju en hel del i saken och experterna inser ju att klimatet är helt förändrat och som sagt, fortsätter på det viset. Det enda säkra i saken är ju att vi har bara att ta det som det kommer, vi rår inte på den saken ett dugg, trots att så mycket finns i teknik och rymdresor till ex. Hälsn. L.
Förr var marken på Julmarknaderna alltid vit, nu är den röd !
Annons
Julen var vitare förr ingen tvekan.

lagera, du skriver:" Det enda säkra i saken är ju att vi har bara att ta det som det kommer, vi rår inte på den saken ett dugg, trots att så mycket finns i teknik."

Jo lagera det är du och jag som har det ansvaret att klimatet förändras. Vem bär annars ansvaret?

masken, ja den är röd och kommer troligen att bli ännu rödare om inte EU tänker till ordentligt och skapar ett ordentligt samhälle för alla.
Ok, pedhan, men det jag mest syftade på att det som sker uppe i luften kan människan int styra så mycket över, i viss mån kanske, men i stort sett inte värst mycket. Godnatt.
Mellan 1968-1973 fick vi bara lite puder-snö som låg 1 dag
och försvann sedan !
Så när vi åkte till Norska fjällen, -73, då hade vår son (5 år)
inte upplevt vad snö var, han blev helt salig när vi kom dit, och
där var meter högt med snö !
http://www.expressen.se/nyheter/fem-andra-snokaos-i-sverige-genom-aren/
Har den sista snöflingan fallit? Jag tror inte det. Har det sista svarta hålet slukat det sista svarta hålet, ja, jag vet inte, vet ni? Gott slut.

Det blev kanske lite djupa funderingar? Jag kanske ska förtydliga? Jo, Det finns något, bortom bergen, bortom blommorna och sången.... Så skrev Dan Andersson en gång i förra seklet.:)
Nej då, ta det med stilla ro, den sista snöflingan, eller vårt sista skrivna ord, kommer allt att hamna i det allra allraste sista svarta hålet?

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem