Fredag 19 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

Cadillac

Cadillac

Hej Daniel! Gillar din sida mycket och har den som startsida sedan länge. Har nu efter några år av funderingar skapat mig en hemsida som handlar rätt mycket om Cadillac. Rätt enkel än så länge men jag har naturligtvis lagt in en länk till din sida. Jag saknar en del länkar hos dig för oss som är intresserade av amerikanska bilar, titta på min sida så kan du få någratips.

Gästbok, resebok och mer intressen kommer in efter hand.

Tack för att du har din sida uppe.

M.V.H. Pontus
Antal svar på detta inlägg: 4
Hej Pontus!
Det gläder mig verkligen att du gillar InternetStart! Jag och alla andra skulle gärna vilja kolla in din sida om Cadillacs! Men du glömde dock att skriva in din hemsideadress :)

mvh Daniel

Ojdå... www.stahl.nu/dreamer är min adress. Funderar på att skaffa en egen adress då Ståhls är min hyresvärd och min bredbandsuppkoppling går via dem. Har flyttat några gånger de senaste åren så en egen adress som "pekar" på min sida, var den nu ligger blir nog framtidens melodi. Några förslag?

M.V.H. Pontus
Såg att du lagt till en fin länk till InternetStart! Toppen! Jag har lagt till din sida på internetstart och under länkvänner. Om du känner till några andra bra och kvalitativa Cadillaclänkar är du välkommen att tipsa mig om dem också.

Ang tips till webbhotell har mitt webbhotell blivit framröstad till Sveriges bästa och dom är verkligen bra. Dom heter Ballou och finns på www.ballou.se

Men titta också på www.internetstart.se/guider/webbhotell.asp

mvh Daniel
Annons
Tack för att du lade till min sida på din utmärkta sida, en ära. Lägger in några länkar på de bästa Cadillacsidorna jag känner till.

http://www.cadillacclub.se/ Cadillac Club Sweden
http://www.car-nection.com/yann/index.htm Cadillac databas
http://v.webring.com/hub?ring=cadillac&id=67&hub Cadillac webring
http://www.cadillacautomobileclub.com/ Cadillac Automobile Club

M.V.H. Pontus

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem