Tisdag 16 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

HJälp med KaZaa

HJälp med KaZaa

När man laddar hem från Kazaa så får man ju med endel skumma program och spionfiler. Jag har hört att det finns program som förhindrar detta. Har letat men inte hittat något. Någon här som vet var det går att få tag på???
Antal svar på detta inlägg: 9
Hej du kan ta ner programmet ad aware från cnet.com, det tar bort alla spion program från din dator. Men jag tror inte att kazaa funkar efteråt. det finns en Lite version av Kazaa. Kazaa Lite.
Det bästa vore väl ändå att filtrera i resultaten så att man slipper skumma program. Att ladda hem exe filer är ju inte att rekommendera. Söker du bara på mp3 så kommer ju bara mp3-filer upp. Sen kan man väl också välja i inställningarna att den automatiskt ska filtrera bort program med potentiella virus.
Vad innebär Kazaa light? Såg en länk på den här sidan.
Jag tror att Kazaa själv laddar hem filer. Jag laddar aldrig hem .exe filer utan bara mp3 men det kommer ändå massa skit. Det är inte virus jag är orolig för. Det är alla jobbiga program som instalerar sig på datorn. JAg har en kompis som är polisanmäld pga kazaa. Någon använde hans dator för att mailbomba nintendo som i sinn tur polisanmälde honom.
Annons
Kazaa Lite är en "lättare" version av Kazaa. Du kan ladda hem det här: http://www.kazaalite.com Som det står på hemsidan ska den vara fri från Spion- och reklamprogram, vilket låter bra. Jag har inte själv prövat den ännu, men det kanske kan vara värt.

För övrigt vill jag poängtera att det är väldigt viktigt att man NOGA läser igenom vad man kryssar för och inte kryssar för när man installerar program från nätet som Kazaa. För att dessa ska tjäna penger vill dom gärna installera något extra på din dator. Detta ska du ej tillåta. Jag förstår att det kan vara krångligt för det är mycket att hålla reda på. Men blir det fel, så är det bara att avinstallera och pröva igen.

Det kommer t.ex. upp en ruta där det står "Install all partner software." Där ska man givetvis klicka nej och avmarkera den rutan!

Sen är mitt förslag att också Avmarkera rutan för Start Kazaa everytime your computer boots.

Efter att installationen föreslår jag att ni också laddar hem och installerar Diet Kazaa. Detta förbättrar och tar bort de sämre funktionerna i Kazaa. Länkar till dessa hittar ni under Dator / Download.

Men kanske fungerar Kazaa Lite mycket bättre. Någon som vet?
kazaalite rekommenderas,problemfritt i jämförelse.
Kan starkt rekomendera Kazaa Lite!!!!
har använt det i snart ett år nu, utan några som helst problem!!!
Det Vanliga Kazaa gör, är att installera komponenter som låter dem övervaka ditt surfande samt skicka reklam till dig beroende på denna information, mer allvarligt är att Kazaa delar ut din dator som en "resurs" på sitt nätverk som de använder till sina kunder!! du delar alltså med dig utav din Bandbredd,processor,hårdisk och ram minne!!
Detta "Accepterar" du när du installerar Kazaa!!
Gör som jag!!! Bojkotta Kazza, installera Kazaa Lite.
Själv tycker jag att kazaa inte är bra. alldeles för lite träffar och det går oftast slött att ladda ner. direct conect tycker jag är bättre, nackdelen är att man måste delaut mycket för att komma in i de bra hubbarna. men själv så fuskar jag lite och delarut genom nätverket kopplar nätverksenhet flera gånger ca 6 gånger och har 6 under mappar och då endast 1 mapp som innehåller lite filer. brukar räcka med att delaut 50 gb så får man tillgång till 40-60tb filer, då hittar man allt. nerladdningen ligger mellan 50 och 130 kb/sek

http://www.kazaalite.com (Utmärkt för alla)
http://www.neo-modus.com (Direct Connect vill jag påstå är för avancerade stora nerladdare)
http://www.tweak3d.net/articles/spyware/

Om du redan har blivit infekterad av spyware o annat..

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem