Fredag 19 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

Windows aktivering

Windows aktivering

Hejsan all glada...

Varför kan man bara aktivera windowsproduktnyckel ett X antal ggr och kan man få bort den spärren någonstans i datorn..Jag ruttnar snart på Microsofts tjafs...
Antal svar på detta inlägg: 14
Sidor: «1 2

Bubben, ska du spela windows-spel på linux får du nog använda Cedega http://www.transgaming.com/ Det kostar dock.
Annars finns wine http://www.winehq.com för mindre avancerade program, wine är helt gratis.
Ska du gå över till linux rekommenderar jag Ubuntu http://www.ubuntu.com/ http://www.kubuntu.org/ Jag bytte till linux/kubuntu för några månader sedan och är helnöjd.
Jag äger en windowslicens men ser ingen anledning till att använda windows när jag har kubuntu. Det finns lite buggar och sådant men kubuntu är inte ens ett år gammalt så det lär fixa sig fort. Dessutom har jag 64-bits versionen så den är nog lite buggigare än den "vanliga"
Det enda jag saknar är Joint Ops, eftersom jag är för snål för att skaffa Cedega och för lat för att ha en windowspartition för ett enda spel...
Men det spelet saknar jag inte så mycket heller. Det finns en uppsjö av spel för linux, dock inte så avancerade.
De bästa spel jag upptäckt hittils är Battle for wesnoth och Vegastrike, som jag just har laddat ner.(Mycket enkelt, klickade på Adept, Valde vegastrike i listan, klickade Commit. Spelet hämtades och installerades automatiskt :) )
Men det absolut bästa är möjligheten att kopiera en text: Markera, klicka med mushjulet där det ska klistras in. :) Oj vad jag saknar det när jag använder windows på arbetet.
En liten liten .dll fil i system32 mappen heter
LegitCheckControl.dll
Med den kan man fixa det mesta av Mr Bills kontroll
Tack för alla tips..!

Jag ska kolla runt lite och testa olika linuxvarianter..finns ju några stycken..
Annons
Andy:
Legit-filen har jag hittat i systemet, men hur öppna och ändra där. det är visst någon parameter som skall ändras från en nolla till en etta. men var, hur? I registret ? berätta för oss som inte vet. snälla.

Sida:
« 1 2


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem