Lördag 20 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

Ingen mail idag

Ingen mail idag

Är det flera som har problem med sin E-post?
Jag har inte fått ett enda mail under dagen å brukar ligga på ganska riktigt måmga*S*
Antal svar på detta inlägg: 12
Sidor: «1 2

messenger funkar oxå
Okänt fel sänker MSN Messenger

Av Joakim Bergström |

Uppdaterad: Problemen med Messenger fortsätter. Ett flertal bredbandsleverantörer är drabbade men ännu på torsdagseftermiddagen hade man inte lyckats identifiera felet.
Redan tidigt på onsdagsmorgonen upptäckte ett flertal användare av Microsofts snabbmeddelandetjänst Messenger att det var svårt att ansluta till tjänsten. I vissa fall har det fungerat att ansluta men varit omöjligt att skicka meddelanden, och i andra har tjänsten vägrat ansluta överhuvudtaget.

Problemen har fortsatt under hela gårdagen och även under torsdagen. PC för Alla har varit i kontakt med ett par olika Internetleverantörer och bland andra IP Only och Riksnet kan bekräfta att det finns driftstörningar mot tjänsten. Vad dessa beror på är dock fortfarande oklart. På Microsoft har man även under torsdagen fått in rapporter om problem för kunder hos Bredbandsbolaget.

– Bredbandsbolagets support har enligt uppgift fått in lite anmälningar som också nått oss. Vi har felsökt här och såvitt vi kan se har vi inga problem på vår sida, säger Fredrik Wallner, som är ansvarig för MSN på Microsoft i Sverige.

När PC för Alla kontaktar Fredrik Wallner sent på torsdagseftermiddagen konstaterar han att man ännu inte hittat någon lösning.

– Felsökningen fortsätter och vi jobbar nu bland annat med Bredbandsbolaget för att försöka hitta felet. "

Men inga kommentarer av Bill?

Sida:
« 1 2


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem