Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Dator och internet

PS3 EISA AWARDS

PS3 EISA AWARDS

Fick se att Playstation 3 hade blivit utnämnt till årets produkt inom segmentet, och varför inte ?

Jag kan bara hålla med !

Vad får man för 5990 SEK.

En Bluerayspelare med bra egenskaper.
En spelkonsoll med senaste tekniken.
En otrolig nätverksresurs!

Genom att aktivera det trådlösa nätverket så kan jag genom PS3 snabbt gå in på min dator, och hämta upp alla Videofilmer, Foton och musik som finns på datorn och "streama" eller kopiera över det till PS3, vilket gör att jag har full access till hela media biblioteket på datorn i Vardagsrummet!!!!

Dessutom så kör jag med HDMI via bild & ljudväxel i Förstärkaren, vilket gör att det går rakt in i hemmabiosystemet, med allt vad det innebär för ljud & bild.

Det är är nog det bästa som har hänt underhållningsbranchen på många år! Snacka om att underlätta för konsumenten. Allt sköts givetvis enkelt via tydliga OSD menyer, som man snabbt får access till genom ett enkelt knapptryck!

Jag är imponerad!!!!

// X
Antal svar på detta inlägg: 5
Är denna streaming tillgänglig i standardutförandet eller måste man "fixa" PS3:n
Satt just och funderade på att skaffa nån streamingmaskin nämligen. Kan ju var mer ekonomiskt riktigt med ett PS3 då. Fast det får vänta ett tag.
Kollade på Prisjakt. Playstation 3 på Webhallen 5.789:-.

Komplett.se tog 6.499:-

Det skiljer 700:-. Man kan fråga sig vad det kommer sig på.??? Man får ju vara komplett(he,he) galen om man köper då.

Eller har dom en viss status. Så man kan säga jag har köpt där och där. Man
köper ju inte jeans på COOP Forum, om man vill vara på Stureplan och och dess krogar. Tror inte man kommer in med jeans från Konsum. He,he!!!
Med risk för att spåra ur: Så var din jämförelse inte riktigt Leiake. Du kan inte köpa samma sorts jeans på båda ställena, men det är samma PS3 i båda butikerna.

Att priserna skiljer åt beror ju på vad de har för kostnader och hur billigt de kunnat köpa produkterna från sina underleverantörer (samt antalet led i leverantörskedjan). Annars brukar komplett ofta ligga bra till prismässigt och ha bra service. Beställde tangentbord därifrån häromdagen.
Annons
Jag har inte gjort någonting med maskinen i fråga, allt ingår, och är enkelt i sitt handhavande!

Absolut världsklass!

Tyckar man att en bra bild på TV´n är en DVD Spelare med en scart sladd till TV´n, så får man nog börja tänka om lite när man ser hur otroligt bra det ser ut när man spelar upp en BLUERAY disc med HDMI kontakter till en HD ready TV på 42 tum!

helt sjukt bra! Snudd på att tangera verkligheten....

Såg The Island igår och satt med gåshud i 2 timmar!

Jag kan inte annat än rekommendera denna underbara maskin.

// Christian

OBS! För att kunna spela DVD och Blueray discar med annanregions sättning, så krävs säkert ett ingrepp, men varför bry sig om det.... Det finns tillräckligt med bra filmer på nätet och i Sensk handel...

/
Hehe... Jag vill inte ens se på vanliga DVD filmer idag... Så bortskämd blir man. Efter att ha sett min första BD (Casino Royale) så blev jag fast. Man tycker verkligen att det är dålig på på en bra DVD men det är det inte, inte efter att ha sett en just rulle i HD fomat.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem