Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Dator och internet

D link 604

D link 604

Har problem med att dela ett bredbandsabonnemang (BBB). Har kopplat två datorer (bägge med win2000) till ett abonnemang via en D-Link DI-604. Det sägs bara vara "plug and play" men vi får bara den ena datorn att komma ut på "nätet". Den andra klarar inte av alls att komma ut genom D-link, men klarar det om datorn kopplas direkt i uttaget. Har följt ALLA instruktioner (på D-links hemsida) till punkt och pricka, men det funkar ändå inte. Numera uppstår även problem att komma in på deras konfigurationssida (med datorn som vi lyckats koppla upp genom D-linken. Vad göra?? HJÄLP!!!
Antal svar på detta inlägg: 12
Sidor: «1 2

Hej Larry , ipnummret du har skrivit ned är D-linkens default-ip som den kommer levererad med. det är inte så att du har fipplat med den adressen och glömt att du har gjort det.
konsentrera dej på den datorn som du får mest respons med.

om din dator inte hittar adressen, kan du ha missat default gateway osv i datorns inställningar, då står datorn bara och tuggar på lokala ipadresser.

En del D-linkar har en factory reset knapp där bak som återställer den till leverans statusen. som man kan ta till i nödfall
En fråga bara kör du med webbserver på den dator som du har inkopplad nu som fungerar?

Sida:
« 1 2


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem