Fredag 19 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

Manual till kamera ?

Manual till kamera ?

Hej alla. Hur få tag i en svensk-språkig manual till digi-syst.kamera NIKON D-40.?? Nikon. swe skall ha 450 kr för den. jag vill ladda ner en PDF fil.. Men VARIFRÅN???
Antal svar på detta inlägg: 5
alandia , tittar man på Nikons svenska sida så är manualerna på engelska, det finns inte en enda som är på svenska som går att ladda ned, påstår Nikon att det finns svenska manualer så skall de sända dig en omgående. endast mot fraktkostnad.
När det gäller kameror så är det ofta så att de säljs med bara engelsk manual och att man får betala lite extra om man vill ha en svensk. Därför finns de inte till nedladdning på andra språk och man skall nog inte hoppas på att få en gratis heller.

Vissa företag som alfadigi (numera kursat) säljer kameror med två prisalternativ med eller utan svensk manual. Perfekt att spara lite pengar om man behärskar engelskan.
tjenna alandia..detta är väl inte ett korrekt svar men mycke hjälp till olika funktioner i allafall...lycka till...bra köp..Lazze
http://www.fotoguiden.se/fraga_experten.asp?expertQuizId=63
Annons
alandia , jag mistänkte att det var fel väg för dig att få manual på, enligt den svenska sidan för nikon så finns det en utbytes system för manualerna om de är köpta i europa. registrerar du din produkt och följer anvisningarna. borde det fungera.

http://www.internetstart.se/bildgalleri/pics/02935.jpg
okej tack, sitter nu pa Mallorca o njuter. kommer tillbaka om en vecka, men kunde inte slita mej fron er. nu till playan-baren

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem