Torsdag 28 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Dator och internet

Screen recorder program

Screen recorder program

Har tillbringat åtskilliga timmar att titta på en segelflygtävling på Nya Zeeland via en streaming site. Man reggar sig på http://video.airsportslive.com/ och betalar totalt 25 US$ för sammanlagt 30 timmars tid. Är det någon som kan tipsa om ett bra program för att kunna spela in videon på laptopen? En tävlingsvideo är ca 2-3 timmar lång.
Har testat WM-Recorder 11 efter tips från Göcke, men det funkar inte för mig. Har googlat och funnit flera program men som vanligt kan man alltid höra efter på detta eminenta forum.
Antal svar på detta inlägg: 6
Som vanligt har Göcke rätt. Efter några försök kom jag igång bra resuttat. Demon tillåter bara 5 min inspelning så man får köpa den. Först öppnar man WM-11 programmet och sedan är det bara att klicka på streamingfilen så funkar allt.
PonGot , kul att det funkar, hoppas att vi kan få någon annan att tipsa om något annat liknande program i denna tråden också.
Hejsan PonGot

Jag brukar använda den senaste Realplayern tyvärr endast i engelsk version.

http://forms.real.com/real/realone/intl/intl_realone.html?dc=1112311
230&type=rp11_en_uk&lang=en&src=uk_rp11_rppage_b1&rsrc=uk_rp11_r
ppage_b1


Den funkar så att du pekar på video clippet när det spelar och då kommer det upp en flip ovanför som står något om download där klickar du sedan.

Filem finns sedan under dina filmer realplayer mappen

funkar även på live stream signaler


PS du måste använda hela länkentyvärr klipper formumets sidformatering länken

Sorry


Lycka till
Annons
Gott Nytt År alla IS´are.

En liten följdfråga bara i anslutning till ovanstående: Gatekeeper menar att det är möjligt att spara (download) streamsignaler, om jag fattat det rätt. Frågan är då om det finns motsvarande möjlighet i WMP? Spela upp en stream går ju bra.
Då finns det väl ingen lösning på detta.

God Fortsättning på 2008!
God Fortsättning!

WM-12 Recorden är ett mkt bra mycket bra verktyg för att spela in " allt som visas på skärmen" Dessutom finns en del andra finsesser, bla ett potent converterprogram. Köpte http://www.wmrecorder.com/bonus_bundle.php Bundleversionen för 50 US $. Enl uppgift skall Ni akta er för att ladda hem en crackversion då får ni problem med div trojaner.
Har nu spelat in ca 25 timmar från AirsportLive på Nya ZeeLand. Varje video är ca 2-3 timmar i .wmn format. Sen är det bara att redigera och göra en DVD av allt. Använder Ulead CD & DVD rec.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem