Måndag 8 augusti 2022 vecka 32
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Midsommar

Midsommar

Trevlig midsommar till Er alla här på forumet, men enligt Sveriges väder rapport ser det ut att bli en kall och regnig midsommar för Er och vi får också en släng av sleven. Men iallafall ska flaggan i topp, som nu har ett nytt väggfäste från Clas Ohlson.
Antal svar på detta inlägg: 13
Sidor: 1 2 Nästa »

Jag önskar också en trevlig midsommar, tror att vi i Västerbotten, åtminstone vid kusten, har bästa vädret sol och just nu är det 14,5 plus i skuggan!
Här har vi 14 plusgrader, men ingen sol, just nu är det ett uppehållsväder och frugan for till butiken å handla för helgen, 1 timme före stängning kl.12.. Hur ska hon hinna, som har mani att stormhandla.
Trevlig midsommar till alla. Här i Borås är det 14grader och uppehåll just nu.
Även jag önskar alla INS:are en Trevlig Midsommar. Här i Stenungsund tittar solen fram mellan molntapparna ibland och temperaturen är 17 grader. Risk finns för regn mot kvällen så här gäller det att hålla tummarna för uppehåll.
Glad midsommar!

Visste ni att på den gamla goda tiden!!! Flydde tyskarna Sverige när midsommarafton närmade sig. Hur det är i dag vet jsg inte? Kanske det blivit lite lugnare? :)
Polisen gillar när det regnar för då blir det lugnare.
Goddag, vädergudarna bestämmer som de vill numera. Fick ett meddelande från Arjeplogs-trakten i dag, där var 17 plus och solen strålade för fullt. Nere i södra delen av landet regnar det ihållande och bara runt 12-13 plusgrader. Men, man får ta det man får, dansa och sjung ändå. Hälsn. L.
Trevlig Midsommar till er alla i Svedala,
Här i Lancashire England är det +12° och gråmulet med lätt bris, inget regn än.
Inte mycket till midsommar firande här då engelsmännen inte firar denna tid.
Sill och hårt bröd från IKEA får förgylla kvällen en smula.
Väster om Arjeplog vid en sjö var isen 180 cm tjock här omdagen
Sant PerAsk, det kan verkligen variera på korta avstånd ännu. Helt otroligt med så kraftigt is, nästan 2 meter om man inte tänker helt fel va? Den isen håller väl de mesta. Hälsn. L.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem