Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: TV, film och musik

Melodier eller inte

Melodier eller inte

På spåret igen; Vart är vi på väg? Utan att ta i för hårt kan man väl snart anse att svenska melodifestivalens bidrag är på upphällningen? Utvecklingen pekar mest ditåt. Varför röstades Mollys låt bort? En av de få som har en melodi utan hopp och skutt och flams där det bara gäller att distrahera lyssnarna, och bada nakna i en schlagertävling,? jaja,som sagt. In med Luuk och Lindström som domare. Hälsn, L.
Antal svar på detta inlägg: 6
lagera , det är väl utveckling att vi alla inte har samma åsikt om detta mello
ingen ide att ta det på blodigt allvar

när badar nakna gick vidare men inte dockorna så visar det ju att utgången inte är riggad eller är den det ??
Tror att mello måste få nåt nytt --- kanske börja med byta ut Christer B eller vad tror alla andra här finns det några tips ?
Godmorning, ber om ursäkt där också, det är ju bara så många olika delfinaler och omröstningar så man tänkte fel här, Molly är ju med i finalen såg jag nyss i tidningen, sedan, visst kan man diskutera vissa upplägg men det är inte heller lönt, tiden går och ändrar på allt i livet. Christer B är nog inte anledningen till innehållet idag, han är ju vuxen om man ser det så , och melodier i den meningen finns knappt med längre. Ljud och dans och rörelser, A och O numera. Vi får se hur det slutar. Morsning.
Annons
var det så dåligt i uttagningarna i år??
eller är det media som skriver för mycket , som med allt annat..
och är vi för lätt ledda av media..
de kör ju med ett känt system, hosa upp och sabla ned

eller som den gamla gumman sa på 60talet
endera är det si eller så är det så ..

i så fall har det ju inte förändrats på mer än 50 år
Ha ha ha, klart att saker och ting förändras, och troligen beror det mest på att vi alla blir vuxna på olika sätt, modellerna i musiken måste ju följa de som mest bryr sig förstås. Plus att vi ser på sång och musik på olika sätt också, största orsaken ligger ju där iofs. Om man tänker tillbaka till Abba-tiden till ex , när de vann då var det en melodi vilket ju inte är de viktigaste i dagens framträdande, men vi får ta det. Morsning.
Vad som är bra musik eller ej är ju högst personligt. Jag har inte hört så mycket men jag gillade en tjej som heter Wiktoria.

Svenska folket generellt verkar dock gilla årets låtar. De flesta ligger högt på nedladdningslistan.


Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem