Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: InternetStart

Dödsriket

Dödsriket

Senaste inlägg igår 4 April , har alla kilat vidare, eller har man tröttnat på alla nyhetslänkar som tar betalt?? Göcke håller liv med sista inlägget, igår, som sagt.
Antal svar på detta inlägg: 8
Tjenixen masken, ibland blir det lite lugnare även på denna sida, men det kommer och går, man får inte ge upp. Vi väntar väl alla på sommarvärmen också till ex,och då kan man ju få vänta, ena dagen 20 plus och dagen efter nere runt 4-5 grader. Dock ska ändå denna goa site leva och frodas, de kommer ju nya medlemmar också som det ser ut så vi kör. Må got. L.
Finns ju bra väder vissa dagar, då måste man ut på hojen ett tag, men idag så regnar det och blåser det, byarna mättes upp till 18m/s så skottkärran flög iväg.

att döma på tippen så är det många som donar i trädgården

vad fördriver ni tiden med..
Skaffat en segelbåt på äldre dar!!!
En gammal som kräver mycket omtanke och vård, men jättekul att fixa med den.(blir ju bara bättre)
Väntar på fina sommardagar
Hälsningar från
chrille2
Annons
Klart Göcke att det finns att syssla med ändå, om inte annars så musik och TV, verkar som det var lite blåsigt där hos dig i dag,, man får se upp vad som flyger i luften, och just nu är det ju trädgårdspyssel som gäller för många med, ha det gött. L.
Som tidigare nämnt så kallar trädgården på uppmärksamhet. Lövkrattning, rensa i rabatter bekämpa mossa etc. Lite pyssel som känns bra nu när våren delvis ha anlänt. I dag skiner solen från en klarblå himmel här på västkusten. I övrigt så blir det en del TV-tittande nu när F1-säsongen startat. Lite okristliga sändningstider eftersom racen körs på andra sidan klotet. Följer med stort intresse tävlingarna.
Njut av våren.
+8grader solen skiner ,
bygger ett insyns skydd för komposten, som inte blev klar i går, regnet stoppade bygget,
I går var en sådan där dag när allt går sönder.

i Frugans dator la mikroprocessorn av när hon startade, poff.
gräsklipparen ville inte starta , får säga att det blev en mekar dag inne i stället.
Installerade en ny dator och flyttade över personliga filer. och rengjorde förgasaren på gräsklipparen, bytte olja osv, nu startar den med ett ryck

det intressanta är att , frugan inte känner någon skillnad på datorn , mer än att den går tystare och snabbare
Krattning är det som gäller här på Hean just nu. För Gubben är det en fisketur norröver fr.o.m idag. Den stora lyckan igår var när vi tog ner vår ljusslinga i flaggstången. På 10 minuter var den nere och nerpackad, och utan trassel. Den förra, billiga varianten, lyckades vi aldrig trassla ut för två år sedan. Ibland behövs inte så mycket förrän man tycker att Livet leker
.
Jag önskar alla en fin Vårdag
+9grader nu på morgonen, klarblå himmel och solen skiner, helt vindstilla inte en rörelse i väderstationen.

Ser ut att bli en kanonbra dag, önskar er alla en bra dag

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem