Lördag 27 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Dator och internet

Trojan

Trojan

Igår eftermiddag när jag öppnade Epost-programmet Windows Live Mail fick jag en massa skit, TrojanProxy:JS/banker.B. Microsoft Security Essential tar bort det men det kommer tillbaka hela tiden. Även någon Trojan Win 32. Höll på och var faktiskt i registret o pillade efter att sökt på nätet, och tyckte att det blev bättre.

Nu är jag på jobbet och har fått samma problem. Så fort jag öppnar Windows Live mail eller Messenger så kommer det tillbaka, Måste ju ha tillgång till mailen.

Söker på nätet men kan inte hitta just TrojanProxy:JS/Banker.B

Finns det någon som är bekant med problemet och kan hjälpa mig.

PS!
Kan tillägga att jag hade ett knäppt mail igår där det togs bort en bilaga i zipformat. Kommer inte ihåg var det var för något men det var något om någon ekonomisk överföring som inte hade lyckats.
Antal svar på detta inlägg: 11
Sidor: 1 2 Nästa »

det första man reagerar på är ju att du får skiten , när du loggar in i dina mail. det är alltså ett mail som du borde ta bort innan du går vidare i andra datorer.

sen bör du göra en fördjupad skaning av datorn
Mailet är borttaget och en fördjupad skanning gjorde jag hemma igår, därför blev jag så förvånad att jag har samma problem på jobbet.
Jag kan inte öppna bokföringsprogrammet på jobbet utan att jag får en varning. Jag rensar med en gång men så fort jag öppnar något så får jag meddelandet "datorn i fara".
Annons
Hej sofus!

Pröva Super Anti Spyware det programmet har räddat mig många gånger. Finns att ladda hem gratis från PC för alla i "Programbanken.


http://pcforalla.idg.se/2.4476hem

Tack! Ska testa den...håller på för fullt här så jag kan börja jobba i lugn o ro.
Hej sofus!

Det blev fel webbadress här kommer den rätta gå in under fliken Program.

http://pcforalla.idg.se/
Kolla här http://korta.nu/0gmvh
Tack för tips.

Nu äntligen har det ordnat sig. Körde Anti Spyware men det gick inte. Efter många om och men så hittade jag F-Secure online scanner. Det gjorde susen. 7 olika spionprogram hittades. Så nu är jag glad.

Börja jobba nu??? Det är ju inte långt kvar på dagen o så är det ju en spionfri fredag.

Ska kolla upp spionerna hemma också!

Tack!


Näe...gjorde en omstrt av datorn...då dök den upp igen TrojanProxy:JS/banker.B.

Den glädjen varade inte länge
Med risk att verka tjatig......är ganska säker på att det är ok nu. Rensade och gjorde en ny omstart. Nu kan jag öppna de olika programmet utan att det händer något.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem