Torsdag 2 maj 2024 vecka 18
Forum
Kategori: InternetStart

Vad gäller på IS

Vad gäller på IS

Hej. Vad gäller på IS? Märkte igår att en nystartad tråd med många besök och svar helt plötsligt försvann.
Blev lite nyfiken på vad som är acceptabelt att diskutera här. Jag vet att politik och pornografi är förbjudet, likaledes får man inte göra reklam, men vad gäller för övrigt?
En annan sak, om jag vill ta bort en av mina egna trådar, hur går jag då tillväga?
Antal svar på detta inlägg: 20
Sidor: 1 2 Nästa »

Ja, jag märkte det också. Antagligen hade det att göra med att vissa läkemedel nämndes och kommenterades.

EZ
Det verkar vara som i gamla fina U.S.S.R
obekväma åsikter filtreras bort
Inte alls, ni behöver bara fråga. Det är inget USSR här inte.

Vi fick in en anmälan via Rapportera tråden-funktionen från upphovsmakaren som önskade att vi skulle ta bort den av olika anledningar som jag inte vill gå in på.

För svar på din andra fråga så kolla igenom forumsreglerna. Där står lite guidelines om vad som gäller i övrigt för forumet. Utöver riktlinjerna blir det lite ad hoc applicering då det inte går att täcka allt i regler.
Annons
Jag va en av dom inblandade i den tråden , den gick nog ganska så mycke överstyr . Jag brukar hålla till på en alternativ sajt å även där hade den nog blivit stoppad inte att man hade tatt bort den helt men vissa inlägg å låst tråden .

Jag ber om ursäkt för min dumhet över att inte ha tänkte efter att det blev låg nivå
Daniel, jag gick faktiskt igenom forumreglerna innan jag skrev, eftersom jag hade en misstanke om vad det rörde sig om, men jag fann inget belägg för att just detta inlägg skulle bryta mot någon regel.
Jag respekterar naturligtvis att ni tar bort sådant som ni tycker är opassande, men jag hade själv ett inlägg för några månader, som startade en diskussion i ett liknande ämne, och den plockades inte bort, därför blev jag lite förvånad.

Ha en bra dag!
Ok, inga problem. Det är bra att ni blir förvånade, det tyder på att vi ändå sköter modereringen ganska bra.
I de flesta fall borde det väl räcka med att låsa tråden eller radera de olämpliga inläggen med en kommentar om varför aktuell åtgärd vidtagits.
Det var likadant häromdagen med en tråd om var en gammal trogen forumdeltagare hade tagit vägen. Två trådar togs bara bort. I det fallet hade en kommentar varit ypperlig.
Att inte få prata om politik känns lite sovjetiskt.
Politik är ju en del av livet och vår vardag och påverkar alla.

annars är reglerna för forumet helt ok.
Håller med dig White Trash, visst är politik ett alldagligt ämne, som skulle vara roligt att kunna diskutera här. Vi är vad jag vet mogna människor som använder oss av det här forumet, och jag vet att väldigt många skulle vilja tala om vad de tycker politiskt.
Ni som varit med länge, har det alltid varit tabu, eller är det p.g.a någon särskild incident som detta är förbjudet.
Tyvärr är de ämnen som diskuteras här inte alltid de mest intressanta, utan att nämna något speciellt, så är de ganska uttjatade efter ett par månader, lite politiska diskussioner hade satt piff på det hela, och kanske väckt en del som håller på att tappa intresset.
Att man sedan har väldigt olika perspektiv på vad som är rätt o fel i politiken, är bara något som sätter extra krydda på tillvaron, och om någon tar illa upp, så är det inget vi andra kan göra något åt. THATS LIFE!!
Jag är inte så säker på att politiska diskussioner är så bra med tanke på minnena från förr där folk nästan skrek åt varandra..

Det blev nog bäst så här trots allt..


Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem