Måndag 17 juni 2024 vecka 25
Forum
Kategori: Hobby och motor

Roligt inslag

Roligt inslag

http://www.youtube.com/watch?v=g6QjRiA7WX0&feature=player_detailpage

Koll
a Oldsbergs reaktion!
Antal svar på detta inlägg: 9
Tjena Seal, jag såg det där programmet också, det blev inte riktigt vad dom tänkt sig, utan man anade nog vad de tänkte på både tjejerna och Oldsberg, hehhe, sånt där jobb gör man inte utan träning kan man säga. Lite oskyldig snäll humor för en gångs skull. Hälsn. L.
Det är nästan så man tycker synd om honom!
Hahaha, Lucky, visst kan man göra det också. Han trodde nog inte att det skulle vara så knepigt. Det ser ju alltid så enkelt ut när någon som kan saker och ting först gör det. Man lär så länge man lever. Tjing. L.
Annons
Ja, jag tror inte att jag hade klarat av detta! Visst känner man med Björn H. och Oldsberg som bara står och skrattar gör ju inte saken bättre. Tycker det är starkt av honom att fullfölja det även om resultatet inte blev vad som förväntats men klart godkänt i.a.f.
Heja Oldsberg... Det är en riktigt lirare det! Han blir aldrig för gammal även om han lär supa lite för mycket ibland...
Hello , apropå roligheter, man ser hur olika det är när barnen ska undervisas i livets hårda skola. Klart i dagens PC-värld fattar de nog bättre den här stilen än den gamla stilen, men ändå. Hoppas ni kan öppna den. Hälsn. L.

http://korta.nu/cq6l7
Vitrysslands centralbank chockhöjer styrräntan från 24 till 50 procent och inför en 30-procentig avgift på alla köp av utländsk valuta. Åtgärderna ska skydda den vitryska finansmarknaden från effekterna av den ryska rubelns kollaps i veckan.


Det är väl inget mot Bengt Dennis 500%
Vår kära Oldsberg. Han är en fin fisk. Synd att han inte är kvar på SVT längre. Ett annan bra klipp med Oldsberg: http://korta.nu/kaboo

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem