Söndag 14 augusti 2022 vecka 32
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Finns det någon framtid?

Finns det någon framtid?

Alltså, Stad utraderad efter massaker i Nigeria. Återigen en vansinnig handling. Är världen helt på väg tillbaka till vilda tiden eller ? Man gråter med dessa överfallna människor. En hel stad slagen i spillror också. Otroligt. Hälsn. L.
Antal svar på detta inlägg: 9
Klart det finns en framtid för dom som överlever. Människor har alltid slagit ihjäl varandra och kommer alltid att göra så. Skillnaden nu är att vi har media som gör att vi får in krigen i våra hem på ett annat sätt än mot förr.

Rent egoistiskt så kan man ju säga att de överlevande får det bättre ju fler som omkommer i sjukdomar, olyckor och krig eftersom vi just nu lever som vi hade flera planeter att leva på.

Ok,på sätt och vis, men vem ger vissa människor rätt att avliva tusentals andra? Inte bara för att överlevande ska få det bättre väl? Kan inte släppa den tanken. Hälsn. L.
År 2030 så börjar framtiden.
År 2030 då har Islam avvecklat pensionssystemet, för alla med fel tro.
Amen
Klart det finns en framtid men den blir ju vad vi gör den till på gott och ont.

http://korta.nu/8t3

Många äro kallade ,men få äro utvalda. Någonstans finns de orden nerplitade. Och ett till: Människan spår, men Gud rår. Finns väl en del i det också. Men hur som, man undrar ju lite hur man mår och lever och tänker när man kan ge sig på att avliva en massa folk, kanske gamla bekanta, släktingar på avstånd, etcetc. Här uppe i Norden ynkar vi för lite snöflingor och kyla, men, men. Vi kan bara hoppas. Hälsn. L.
Många civila oskyldiga har dött på grund av all krig och terrorism som pågår ständigt på vår lilla planet. Allt på grund av några maktgalna idioter.

Trots att det bara har gått c.a 68 år så är det inte många som tänker på USAs 2 atombomber över Hiroshima och Nagasaki som krävde cirka 200 000 liv och folk som än idag dör av påföljderna av dessa atombomber.

All krig och dödande är lika vidrig och oförsvarbart nu som då.

Skillnaden är som någon påpekade att idag har vi den i våra vardagsrum genom media vilket inte var för ett antal år sedan.

Det spelar ingen roll om folk dör genom krig eller terrorism, dom förblir döda, oavsett vilket.

Mycket av dagens dödande utanför sina egna länder är vedergällningar av en eller annan orsak "öga för öga, tand för tand" och det kan röra sig om något som har inträffat för 10-20 år sedan.

Vi ser vissa som terrorister, dem själva ser sig som frihetskämpar.

I vilket fall så är all dödande vidrig oavsett vilken tid det har inträffat, om det så är Vikingatiden världskrigen eller nutiden.
Som sagt ja,DedaPera, så är det bara i livets cykel. Som han sa på Skansenscenen , Björn Ranelid, "det finns bara två 100-procentliga måsten i livet, man måste födas och man måste dö". Trots allt, sanningen till 100% . Hälsn.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem