Söndag 29 januari 2023 vecka 4
Forum
Kategori: Hobby och motor

Körde i diket utan körkort

Körde i diket utan körkort

Rubrik i Expressen i dag.
Bilist utan körkort körde ner i dike
En bil som körde i diket utanför Ronneby har fångat polisens intresse. Det är så att fordonsägaren inte har något körkort.

Tja, inte måste man väl ha körkort för att köra i diket? Kan man väl tycka.
Antal svar på detta inlägg: 13
Sidor: 1 2 Nästa »

Hahaha, Nilho, i dagens hårda lag-tillvaro får man inte göra något roligt snart, men kanske tur ändå att den "chauffören" höll sig vid sidan av vägen, annars kanske han kört i något annat olämpligt område. Hälsn, L.
Pappskalle man ska ha körkort när man kör bil
Hello,ursäkta pappan, det som skrivits förut platsar ju förstås under rubriken "Humor" i tidningsvärlden. Ta det inte på blodigt allvar. Morsning.
Tja, som polisen säger
Man ska ha körkort när man kör i diken!
Som sagt ccsto, men de största orsakerna till rubrikerna är stressen på tidningsredaktionerna som inte har tid att korr-läsa och sätta rubrikerna på rätt sätt, det där ser man dagligen i de flesta tidningarna, men det kan ju bli lite humor i det samtidigt för oss läsare. Hälsn. L.
köra i diket utan körkort får man ju inte göra
hur gick det för alla inblandade ??

Minns att två grabbar i 6årsåldern körde bil genom Ängelholm på 60talet,m en låg på golvet och gasade , den andra stod upp på sätet och styrde
Hallå Göcke, få se om Nilho kanske svarar lite, ingen Expressen här , de där killarna i Ängelholm har man en svag känsla att man läste ja,,och små pojkar har även på senare tid lyckats få tillgång till pappas bil,man undrar ju lite hur det går till, var är föräldrarna ? Ok, må gott. L.
lagera , föräldrarna är hemma eller på jobbet , och nog hittar de reserv nyckeln eller den vanliga nyckeln, de är rätt företagsamma idag de små..
Absolutas Göcke, enorm skillnad mot det var på en viss ungdoms tid,,verkligen,inga appar, mobiler, etcetc då inte, men vi överlevde ju ändå. Skönt det också, tror nog att det var betydligt enklare och lugnare att leva då också. Man fick vara barn så länge man var barn. Tjing.
För att köra utan körkort måste man nog ha ett privat, inhägnat dike att köra i.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem