Måndag 17 juni 2024 vecka 25
Forum
Kategori: Ekonomi och hem

Vintern 2016-2017 blir bra

Vintern 2016-2017 blir bra

I tisdags den 23 nov. hade Klemens namnsdag och i morgon den 25 nov. så har Katarina sin namnsdag. Nu är det så, att enligt sägen och all samlad vetskap så blir det en sträng vargavinter om Klemens och Katrin fryser i hop. Här i Småland ligger nu temperaturen under dagen på +5 till +8 grader varmt. Så någon vinter att tala om är inte att vänta. Jag har varit ute och räfsat undan lite höstlöv nu ett par dagar så att det är fritt fram nytt gräs fram på nyåret.
Antal svar på detta inlägg: 6
Hej Nilho, skulle inte alls ha något emot att din spådom går in till 100%. vi får vänta och se, tyvärr är det ju som alltid, människan spår, Gud rår.Förut var det ju vackert, men numera bara besvär av snö och kyla. Må gott. L.
En bra vinter för mig är snö, kyla och soliga dagar så man kan ha lite kul.

Nåt väderinstitut tippar såhär..

http://www.expressen.se/vadernytt/vinterns-kyla-vantas-bli-
varre-an-normalt/

http://bit.ly/2ek5B4k

Sorry gubbar

Så här kul ....

https://www.youtube.com/watch?v=_ZLleuNyEDk&t=19s

Annons
Vill bara påminna om att i dag är det den 14 februari år 2017. Solen skiner från en klarblå himmel. Knappast någon snö att tala om här på västsidan av småländska höglandet. Temperaturen är nu plus 9+ grader varmt.
Hej Nilho, stämmer bra det, helt snöfritt i Sthlms-regionerna och plusgrader också. Helt sanslöst om man betänker vilket datum vi har nu. Skillnad som dag+natt. Hälsn.
http://www.ewiklund.com/bonde.htm

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem