Måndag 29 april 2024 vecka 18
Forum
Kategori: Dator och internet

Mail spärr

Mail spärr

Hej. Finns det spärr på mail. En bekant försöker maila mej från Slovakien fler gånger kommer inte fram Jag har Hotmail.se
Antal svar på detta inlägg: 28
Sidor: «1 2 3 Nästa »

Bandit, jag fattar det, men det är nu bara så att allt kan döljas på olika sätt i dagens datorer,, nästan, så en liten varning bara om han inte är helt bombis på innehållet. Inte mer med det, godnatt.
Kort fråga. Har din kompis rätt mailadress till dig?
Jag ringde till dom och skickade även sms med rätt mail adress så det borde vara rätt
Annons
Kommer de mail som du skickar fram till din kompis? I så fall är det ju bara att svara. Annars ligger väl felet hos din kompis antar jag. Inställningar? Konfiguration?


hur resonerar du @kentr10

det enklaste var ju att testa att ditt mail kommer fram och att de sedan svarar på det.

du gjorde ett rätt , att testa att sända till dig själv.
och då upplevde du det som att det tar tid

mail in ut korgar kan vara fulla , bilagor som medsänds kan vara för stora osv
mycket kan stoppa ett mail på vägen

men många kan även få ett meddelande i inkorgen att posten inte kan levereras till avsändaren mm. denna procedur kan ta ett par dagar.

visst vissa länder kan spärra mailtrafik
även mailadresser kan anses som spamadresser och spärras

så här är det uteslutnings metoden som ni får göra .
Hello,apropå mail/falska mail. Läste i en tidning i dag just om mail av den falska typen, men det var en varning och som berörde Spotify på något sätt, det kom just ett mail häromdagen där man fick någon form av uppmaning där det namnet stod, men det åkte ju i soporna direkt. Det har figurerat något konstigt just där. Tro det eller ej, nu hittar jag inte igen notisen ändå,åldern kanske ,hahaha? Hur som, ha en bra dag alla.
kentr10, nu vet jag inte vad du har för mail adress men jag har råkat ut för att jag trott jag skrivit "rätt" adress då har jag fått tillbaka mailet med tillägget att adressen inte kunde hittas. Har din kamrat fått sådant mail?

Om inte så finns en annan mail adress som liknar din. För någon sorts censur tror jag inte det finns.
Hejsan Jag mailade först från Hotmail sen gmail från gmail fick jag svar efter 25minuter. Hotmail har ej svarat än. detta var cirka 1200 idag
Hello Kentr10, Hotmail har egentligen varit i den stilen, eventuellt beror det på resurser och personal, om det inte är fråga om uppkoppling hos dig, olika företag har olika resurser också. Lycka till.
jag sände dig ett mail 16.55 @kentr10

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem