Torsdag 2 maj 2024 vecka 18
Forum
Kategori: Dator och internet

Personligt till jigsaw

Personligt till jigsaw

jigsaw.
Här har du tips om hur Du Tveakar Ditt Vista.
Men du använder det på eget ansvar.

http://blogg.tkj.se/gratis-snabbare-windows/

upa.
Ozzy//
Antal svar på detta inlägg: 57
Sidor: «1 2 3 4 5 6 Nästa »

Har precis fått i gång IE7 nu. Men längst ned på sida står det "FEL PÅ SIDAN"
skulle vilja säga att det är ett typiskt felmeddelande när det gäller IE. Har du FF oxå installerat eller nån annan webläsare. (du kan ha svarat på dessa frågor innan men jag tyar inte kolla)
får väl kolla om ie8 kan vara bra. någon som har länken dit?
Annons
Thomas2
Nej nej nej!!!!! IE8 e bara beta å de kommer å ge dig bekymmer det känner jag i hjärtat min vän. Satsa på Firefox 2.0.0.16 eller 3.0-3.01 de e grejor som funkar ialla väder.
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-older.html" target="_blank">http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-older.html
http://www.moz
illa.com/en-US/firefox/


tyvärr så hittar jag inte 3.01. Finns även Opera som jag själv har testat å den var bra men inga alpha/beta versioner utan bara skarpa versioner. Du får klippa å klistra lite för nåt e de som strular här.
jigsaw! För sent!! men den funka!!
Okay Thomas2
Du får göra som du vill men betaversioner e inget som jag eller nån som jag känner skulle rekommendera. FF funkar i alla lägen å eftersom de e open source så finns de ett x antal addons å lägga till så man kan forma sin webläsare som man vill.
Denna webbläsare funkar full ut,det gjorde inte ie7. Och den är snabb
Thomas2
Haha mot mitt bättre vetande så trodde jag att man kunde välja var man skulle install IE8 men det blev visst en överinstallation på IE7. Så nu sitter jag med en IE8beta. men visst e den snygg å snabb. men vill du ha en snabb webläsare så e Google Chrome nr1!
Jag skrev innan i en annan tråd att jag testat IE8 men det blev fel: Det har jag inte gjort. Jag ber om ursäkt för detta å hoppas att min ärlighet inte påverkas. Efter installation av IE8 så har jag skyddat läge på å det har jag inte haft på IE7 på länge. Vi får hoppas att det funkar som det ska. Kul att det funkar för dig.
hur får man dit länkar uppe i högra hörnet som det gick å göra i IE7
Vänta med IE8 Beta 2
Jag har haft den hemma i ca tio minuter. avinstallerade på störten. Inga tillbehör alls
= Add-ons eller så.

Hittills den enda fördelen jag kunde se, var att den var supersnabb. men vilken Webbläsare är inte det när det inte finns några betungande tillbehör installerade.

Sen skulle man aktivera eller avaktivera en massa saker som jag inte fick kläm på. Det dök hela tiden upp en smal flik upptill som sa tt jag måste aktivera, trots att allt redan var aktiverat. Alltså det hade inte någon grund i betaversionen.

Men jag är ju novisen vid spisen.
Nä vänta med den, det är min rekommendation

Hej då.

nu blir det äppelpaj med

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem