Onsdag 24 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: InternetStart

Nationaliteter på IS

Nationaliteter på IS

Undrar egentligen hur många länder som finns representerade här på IS

Trevligt om ni vill skriva här, kan till och med vara så att det kan vara till nytta för någon i framtiden.

Jag flyttade till Sverige 1948 från England var då nio år gammal. I england bodde jag i en lite stad på sydkusten som heter Worthing, ungefär 2 mil väst om Brighton!
Antal svar på detta inlägg: 24
Sidor: 1 2 3 Nästa »

North !
Här finns minst 50 olika nationaliteter på IS, utom eskimåer.

Din födelseort är inte så liten. Bilden kräver 542 KB på datorn så jag kan inte använda IS Bildgalleri utan något som heter www.forumbilder.se. Där kan man
skicka bilder på 6 MB. Nu vet du detta.

http://forumbilder.se/CFGS2/img2
Bra initiativ!
Mitt engagemang i dagens fråga om Costa Concordia är inte enbart mitt italienska ursprung. Det är faktiskt så att staden Grosseto i Toscana, som är den ansvariga staden för den aktuella ön Giglio, är min bakgrund.
Har bott i Sverige i 40 år och känner mig som helsvensk och jag tror att min svenska är lika oklanderlig som north's. Min italienska är betydlig sämre
Hälsar
Vanelli
Tack för den bilden Leiake, den väcker många minnen. Längst ut på piren fanns en hall med spelautomater, och fiskat har man gjort i många timmar längst ut.

När det var ebb var det minst 5 meter ner till vattnet, och på stranden fann man inte ett sandkorn, bara finslipade stenar.

Tror där bodde ungefär 100 000 personer på min tid, men det kan mycket väl ha fördubblats
Annons
Varför ska alla jävlar samlas i Sverige? Jag skulle vilja flytta! Gärna till Italien. Där är det varmt och skönt åtminstånde 8 mån om året!!

Jag hatar detta kalla land!!!
din bild leiake var det inga problem med, den var bara på 74Kb

http://www.internetstart.se/bildgalleri/pics/04476.JPG
Alltså, det här som står ute i höger kanten, vårda språket, ingen reklam. Kanske skulle vara ide att tänka på det när vissa inlägg skrivs. Och ingen hindrar väl en viss skribent att flytta om den vill? Ordning på torpet. Hälsn. L.
Denna orgianisation söker folk som vill flytta , det är gratis resa en väg.


http://www.mars-one.com/en/
Jag är född i Finland. I en liten stad som heter Lovisa som är döpt efter den svenska drottningen Lovisa Ulrika. Vi hade en sommarstuga ute på ö som idag inte längre är en ö för där byggdes ett kärnkraftsverk och en stor väg ut till denna. Som tur var det efter det vi flyttade till Sverige och sålt sommarstugan. Har bott i Sverige sen 1964 och kan inte det finska språket. Gick i svensk skola i Lovisa.
Lite skoj, kanske man kan ta ?
Helt klart ska man kunna skoja om saker och ting, om det nu bevisligen är ett skämt. Lite svårt att avgöra i vissa fall. Hälsn. L.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem