Lördag 20 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Invandrare

Invandrare

Läs hela artikel, så förstår man varför livets drömmar grusas.

http://korta.nu/3iflv

Antal svar på detta inlägg: 21
Sidor: 1 2 3 Nästa »

Ja du leiake, Sverige har förändras så man känner inte igen sig längre, tyvärr till detsämre.Allt började efter skotten på sveavägen.
tack leiake! Läste hela artiklen trots att den var lång. Det var nog för den var ganska intressant.
Ja, Thomas2 !
Nu är det dags att vi vaknar !
Annons
En mycket välskriven artikel som väl beskriver utvecklingen av det Svenska samhället. Visst är det dags att vi vaknar men jag vet trots detta inte riktigt hur vi skall få utvecklingen att gå åt det håll som vi önskar. Som vi ser så frodas extremismen allt mer i allt fler partier. Vi får hoppas på valet i höst.
När samhällsklyftorna ökar så ökar också extremismen, det har alltid varit så och kommer alltid vara så.
Väldigt bra skriven artikel. Nu vet vi hur invandrare känner vindarna blåsa när dom kommer till Sverige.

Tänk om vi svenskar kände så när vi åker till Mallorca. Då hade solen fått lysa
även på natten om vi skulle trivas där.






Mycket välskriven artikel, sant som det är.
Nej och åter nej. Skribenten tycks leva kvar i en drömvärld som aldrig existerat; på riktigt. Vi som varit med på hela resan, från tidigt 40-tal till nutid, vet att de som nu slutar skolan har fått en mycket bra utbildning att bygga vidare på. Alla som tittat på den just nu avslutade programserien i TV "Vad vi 5 te-klassare vet", vet också att dagens skolelever är öppna, kunniga och mycket väl utbildade. Det lovar gott för framtiden.

Sveriges pensionärer har aldrig haft det bättre än nu! Många pensionärer åker till Thailand, i bland flera gånger om året, för att bada och sola. Alla vill inte åka, en del vill men kan inte, men det kunde de inte tidigare heller.

Svensk sjuk- och tandvård är av toppklass. Det är dyrt att gå till tandläkaren. Men alla har gratis tandvård fram till att de fyller 20 år. Svensk tandstatus har aldrig varit bättre än nu. Det är inte billigt att vara sjuk och vara i behov av vård men det har det aldrig varit tidigare heller.

Inlägget i DN om invandrare är dåligt underbyggd och hedrar varken DN eller skribenten i fråga. Artikeln är som hämtad ur skandalsiten "Avpixlat".
Som sagt Nilho, vi är i alla fall två stycken på den linjen. Egentligen en rätt så "vinklad" artikel för att öka försäljningen av tidningen i fråga. Trevlig Nationaldag ändå. L.
Utmärkt artikel.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem