Söndag 24 september 2023 vecka 38
Forum
Kategori: Spel, mobil och teknik

Är grafik viktigt i spel?

Är grafik viktigt i spel?

Sprang på en internetartikel om grafik i spel och om hur viktigt det är för vissa spelare. Du kan läsa den här: http://www.bendickinson.tv/varfor-snygg-grafik-spelar-roll-spel/

Jag tillhör ju lite den gamla skolan som väldigt mycket kan uppskatta Super Mario Bros från 80-talet, och som kanske även har svårt för att för grafiska spel. Oftast är ju kontrollerna mer svårhanterliga också. Är grafik så viktigt idag som alla säger? Spelkänslan i Super Mario VS ett nytt 4K spel på PS4 Pro?
Antal svar på detta inlägg: 3
För att direkt återknyta till min frågeställning så läste jag även på http://www.glynwed.se/sony-skeppat-60-miljoner-ps4/ att det sålts 60 miljoner PS4 konsoller! Har inte sett några siffror över äldre konsoler men jag gissar bara att det säljs fler och fler med tiden. Om det beror på grafik och snyggare spel, priser eller att spelkulturen förändrats vet jag inte. Men det är spännande att spekulera i hur grafik spelar in i spelkänslan som helhet.
måste nog säga att det är din upplevelse som räknas
men grafiken är ju en höjdpunkt/upplevelse blir den sen i 3D
kan du nog räkna ut hur det kommer att förändras.
Grafik, ja ja

Har du en gammal svartvit tv hemma, sätt på en nylonstrumpa så får du färgtv, ungefär lika bra funktion som att köra en speldator utan ett kraftfullt grafikkort.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem