Lördag 3 december 2022 vecka 48
Forum
Kategori: Spel, mobil och teknik

Led lampa

Led lampa

Kan en led lampa påverka att radion slås på ? Har en bordslampa, där jag bytte till en ny 25W Led lampa. Bredvid står en liten radio som började brumma. när lampan tändes. Fick dra ut strömkabeln till radion för att få slut på oljudet.
Antal svar på detta inlägg: 12
Sidor: 1 2 Nästa »

Nog inte omöjligt RolleBe! Olika led lampor strålar med diverse frekvenser och elektromagnetisk strålning, kan inte i detalj om dem men dom har olika reaktorer för att fungera?
25W Led lampa låter vara väldigt mycket för att vara led lampa.
Det kanske är en lågenergi lampa. Dom kan eventuellt störa?
En ledlampa på 7-8 watt motsvarar en lampa på 40-60 w!
Låter inte okey. Reklamera lampa. All elektronik i dag måste vara godkända och ha så lite utstrålad elektromagnetisk strålning som möjligt.
Tror dom hittar på saker som vi ska bli sjuka av, så sjukvården ska tjäna pengar. Synd då att det upptäcktes det var farliga mängder kvicksilver i lamporna från början. Ska dom nu ta hänsyn till elektromagnetisk strålning också, då tror jag en reklamation har föga verkan. Verkar som dom inte vill ta någonsomhelst hänsyn till all farlig strålning från mobiltelefoner, trådlösa nätverk och paddor. Som dessutom används friskt i skolorna, små barn är extra kännsliga!
Vist tar de hänsyn till om elektronik inte håller sig innom rätt gränser. Det är absurt att tro något annat. Elektronik testas både om de stör eller har farliga lösningar i byggtekniken. Störd de en radio så ska den reklameras. För allas väl och ve.
Jasså Göcke det är absurt! Tror exakt tvärtom än du. Hur mycket strålar inte dessa mobilmaster tillexempel? Finns folk som blivit skadade av att tala för mycket i mobiltelefoner, t.ex är det erkännt från en man som jobbat inom Nokia (från början) bl.a. Undersök gärna hur elöverkännsliga och strålningsskadade mår. Skulle kunna lägga in hur många länkar som helst som visar på annat än du säger. Mycket på YouTube sök! Nöjer mig bara med att säga att vi tycker olika!
Det säljs mycket skit idag. Jag har nyligen returnerat ett trådlöst tangentbord/mus eftersom den sändaren slog ut min tv.

var och en har en salig tro
Der är som pedhab skriver, det säljs en mängd skit som inte är testade, och som är rent ut sagt farliga. Och mycket av problemen ligger ju i att de köps via oseriösa säljare. På webben
Därför är det viktigt att reklamera.....

Angående radiosändare för mobiler . Så kan ni ha er egen tro.
Jag har min. Med erfarenhet i branschen i mer än 55år. Så kan jag med det bestämdaste säga att, jag aldrig mött en människa. Som påverkarts av de godkända värden som godkänns. Däremot finns det fall utanför det vanliga.
Som ett exempel är gamla pacemaker som fick spel. Av samma orsak som i nämna ledlampa och radio. Men det var innan dagen mobiler ens var var mans egendom

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem