Måndag 17 juni 2024 vecka 25
Forum
Kategori: Ekonomi och hem

Tips på smart inredning?

Tips på smart inredning?

Hej där i cyberrymden! Håller just nu på att renovera lite hemma och tänkte samtidigt sätta in lite nya möbler med smarta funktioner för att behålla en öppen yta genom lägenheten.

Tar gärna emot tips på smarta lösningar på sittplatser, då det bara är jag och frugan nu förtiden. Som Ikea's staplade möbler https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20201682/ , saccosäckar https://www.puskupusku.se/ eller nått annat som är lätt att ta fram och stoppa undan när man behöver.

Även lösningar på matbord som man kanske kan fälla ihop eller sätta upp mot väggen hade varit kanon men vet inte riktigt vart man hittar sånt? Ytan på lägenheten är runt 70 kvm så det är ingen ofantligt stor yta man jobbar med.

Tack!
Antal svar på detta inlägg: 2
att söka på internet kan kanske lösa din frågeställning
just på specifika lösningar för inredning.
pinterest , kan vara en väg att hitta bra info från
Har en liten lägenhet på 47 kvm där jag har använt IKEAS Metod väggskåp (för kök)
istället för golvstående möbler.
Som tvbänk har jag borrat upp 2 st Metod väggskåp med en litet skåp med glasdörr imitten där jag har tvboxen. Istället för ett golvstående vitrinskåp har jag Metod/Maximera med 2 st lådor och på en annan vägg 2 st Metod väggskåp horisontalt, ovanpå varandra med ett mellanrum där jag har fruktskål och lite annat och har satt en ledbelysning under på det översta skåpet. Skåpen är runtom svarta med en ljus ekfront.
Detta gör att jag får en större golvyta och underlättar städning.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem