Onsdag 6 juli 2022 vecka 27
Forum
Kategori: Dator och internet

.vpsh

.vpsh

Jag har fått ett lustigt avslut på mina bilder och dokument i One Drive och det är .vpsh och det går inte att se bilderna. Jag har kommit så låmngt att jag kan byta namn på bilderna och ta bort .vpsh så kommer bilderna tillbaka men finns det inget annat att göra för jag måste sitta och göra bild för bild och ta bort det manuellt?
Antal svar på detta inlägg: 12
Sidor: 1 2 Nästa »

Det enklaste borde vara att öppna bilden med rätt program och använda det som standard

i värsta fall så är det något skit du fått in i datorn
https://www.filesuffix.com/sv/extension/vpsh
https://trojan-killer.net/remove-vpsh-virus/

Mvh Harry
harrybjorklund: jag körde Grindsoft Anti-Malware men det fixade inte till mina bilder ändå.
Finns det inget snabbare sätt att ta bort filändelsen .vpsh från mina bilder? Just nu får jag ta bort det manuellt och sedan återställa alla bilderna manuellt i One Drive. Det måste väl ändå gå att göra detta på ett enklare och snabbare sätt?
Du kan ju markera dem och döpa om filändelsen med filhanteraren
https://sverigesradio.se/artikel/7598006
https://sv.p-and-d.com/windows/7-ways-remove-file-extension-association-windows-
7817461.html
Hej, alla ni som som liksom jag råkat ut för det här viruset VPSH, eftersom det inte går att göra en systemåterställning för att återfå filerna, så kollade jag efter något annat program än Windows som kunde göra det, och jag hittade ett som heter ShadowExplorer på adressen https://www.shadowexplorer.com/downloads.html jag kollade upp det på VirusTotal före installationen och det var inga problem med virus eller nåt sånt, i programmet kan man sen välja alla dom systemåterställningarsom finn i ditt Windows och vad du vill återställa, hel mapp eller enstaka filer,och det återställde alla mina filer som var felande, fick tillbaks drygt 10 Gb och det tog lite mer än en timme, programmet är ganska enkelt att förstå: Det var min stora räddning att det fungerade så bra, men ta ingen återställningspunkt som är alltför nära datumet ni fick viruset, jag tog drygt en månad innan, hoppas att det hjälper er att få tillbaks filer ni förlorat ! ha de gott !
Tack för tipset
Har du provat programmet Göcke ?, fungerade det i så fall bra för dej också, jag är så glad att jag kunde rädda gamla foton på barn och barnbarn och föräldrars begravning, men nu ska jag skaffa ett bättre lagringsmedia och spara dom på, fick virus skiten i en länk i ett mail som jag klickade på en dag när det var lite stressigt, jag brukar annars vara djäkligt försiktig för att undvika virus och sånt skit, ha de bra !

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem