Torsdag 16 maj 2024 vecka 20
Forum
Kategori: InternetStart

Forumet är inte tråkigt

Forumet är inte tråkigt

Forumet börjar inte alls bli tråkigt

Däremot börjar uppenbarligen en del skribenter ( åtminstone i mina ögon ) att spåra ut nästan totalt. . Och det är ju synd.

IS Forumet är ett av de allra bästa forum som finns tycker jag.

Slutligen ett litet påpekande när det gäller hur man skriver text.
Det finns en del skribenter som inte (alldrig) skriver ett "mellanslag" efter kommatecken och pu...

Visa/dölj hela huvudinlägget

Antal svar på detta inlägg: 22
Sidor: «1 2 3 Nästa »

Måste säga att jag tycker mycket illa om när folk kritiserar andras skrivförmåga eller stavningsproblem eller vad det nu månde vara.

Vad det gäller forum tycker jag man skall ha regeln att inte kririsera nivån på svenska kunskaperna, finns ju många med skrivsvårigheter i detta land, Låt dem också vara med utan att de skräms av tanken att skriva fel.
Det viktiga är att man skriver inte att det blir absolut korrekt svenska.
I andra sammanhang visst, då kan det vara befogat med korrekt svenska.
Men inte på ett allmänt Forum, tycker inte jag iallafall.
Det finns säkert andra ställen där man kan ägna sig åt språksnobberi och sitta och rätta varandra, skulle inte förvåna mig att de tycker det är kul också. Internet har allt, så googla lite.
Xenix !

Det är ju inte säkert att alla har din höga intelligenskvot.Många är roade
av lite mer "dravel".När jag först sprang på IS, så var det genom en
datortidning, som lovordade IS.Då var jag bara intresserad av datorer.

På senare tid har jag börjat intressera mig för mer alldagliga frågor.
Finner faktiskt det rätt så mysigt. Konstigt nog.

Xenix, du får ha din uppfattning, men det är ju ingen garanti att du har rätt.

Jag har fått ta emot mycket arrogasm om mina uttalande.Men konstigt nog
har jag fått mycket ros oxå.

Vad vore ett Forum utan skilda åsikter. Ingenting.
Jag har också haft IS som startsida nästan sedan det började och det är den superbra startsida!!!!

SLUTA GNÄLLA NU!!!

Vill ni debattera politik så kan ni göra det på www.socialism.nu
Annons
White_Trash !

Det är emot Forumets regler att kritisera stavfel och ordval.Men om nu
någon "hackar" på mig så bryr jag mig inte.Dessutom har dom kanske
rätt.Man lär mest på sina misstag(Göckes signum).

Vad som är fel på min radbrytning är en gåta.Tror ingen vill hjälpa mig,för
det finns ingen förklaring och ingen kunnig på Forumet som lust att
hjälpa mig.

Skall under morgondagen söka professionell hjälp.
Jag kan hålla med om att Internetstart är en bra startsida men inte det här forumet det verkar som att det är en viss skara personer som skriver här det känns som lite inbördes beundran och sen kan man inte diskutera vad som helst här det finns vissa saker som är bannlysta synd att man inte får diskutera vad man vill.
På en annan tråd på forumet var det någon som skrev att det var att det var för få som
skriver och ni vår inte fler när det finns sådana som hoppar på oss som har skrivsvårigheter
Om nu axe har svårt att läsa vad en del skriver då vet han nu hur vi har det varje gång vi ska läsa något så det blir inte många inlägg från min sida sätt ut punkt och komma där du vill ha dom axe!!
Leiake.

Med all respekt för dina inlägg och ditt bidrag till forumet, det tenderar att urarta totalt emellanåt, och lite "dravel" må vara ok, men om någon har ett problem och vill ha svar på detta problem så kan man ju få det svaret utan en massa he,he och nadra utsvävningar som inte relaterar till ämnet.

Beteendet får forumet att att tappa i kvalitet och många trådar är alldeles sönder ryckta och mycket svårlästa när man möts av en massa orelevant information.

Är det så att du känner dig tvingad att kommentera i ett ämne även om du inte skall bidra till en lösning, så försök att bita ihop lite, och hoppa över det. Med tanke på hur länge sedan det är vi registrerade oss här och hur många svar samt trådar du har postat, så förefaller du åtminstonde rent statistisk inneha en otrolig kunskap om det mesta.

Ett flertal trådar du postat förefaller också en smula ogenomtänkta ?

Kvinnor sökes ?

Du tror väl ändå inte att en oregistrerad besökare av det kvinnliga könet blir medlem i detta forumet för att du har skrivit en tråd om deras avsaknad ?

Det finns utmärkta "chatt kanaler" där man kan diskutera det mesta med dom flesta, oavsett intressen. Men att konvertera ett forum, till en sådan kanal, tycker jag är ett steg ner på trappan, och inte ett framåtskridande.

Beträffande min intelligenskvot så är det ett uttalande som får stå för dig, jag har ingen aning om hur du fått fakta om denna, och varför du tror dig kunna proklamera ut det här på IS utan reaktion.

Jag har inte gjort några påhopp på individer i det här forumet, och jag försöker att undvika det i den mån det går, men ibland är det svårt att svara på en tråd, kritik eller åsikt utan att yttra sin personliga åsikt. Därav så skriver jag helst inte i denna sortens tråd, utan håller mig oftast till dom mer teknikinriktade.

Jag ber dig därför att överväga vad jag sade isället, för att jag tror mig veta att det är bäst för alla inblandade parter om vi försöker att vara lite mer professionella, och lite mindre familjära......

// X
Leiake, gör så få radbrytningar som möjligt. Låt datorn själv göra radbrytningen när texten inte får plats på raden. Den här texten har jag bara skrivit rakt av utan att göra någon radbrytning. Prova, det kan vara det som gör att din text blir lite knasig ibland. Det här är ingen kritik utan du ville ju få hjälp.

Här har jag gjort två styckebrytningar (Shift + Enter).
Fel i ovanstående inlägg från mej, Styckebrytning är enbart Enter och inget annat!

Leiake, jag koperiade nedanstående inlägg från dej, sen tog jag bort alla radbrytningar, det är bara en styckebrytning efter (Göckes signum)och innan "Skall under morgondagen..." Sedan lade jag in mellanslag efter varje mening d v s efter punkt, frågetecken och utropstecken och då blir texten perfekt.
Testa!

"Det är emot Forumets regler att kritisera stavfel och ordval. Men om nu någon "hackar" på mig så bryr jag mig inte. Dessutom har dom kanske rätt. Man lär mest på sina misstag(Göckes signum).

Vad som är fel på min radbrytning är en gåta. Tror ingen vill hjälpa mig, för det finns ingen förklaring och ingen kunnig på Forumet som lust att hjälpa mig.

Skall under morgondagen söka professionell hjälp."

Forumet är inte ett dugg tråkigt ! Citerar min 14 åriga dotter Mamma det här är värre än Lunarstorm !!! *S* å ni är vuxna människor ,sen en tid tillbaka kan hon inte slita sig från forumet " *S*

Jag tycker att dom som har nåt i mott forumet kan ju låta bli att läsa eller skriva här det är ju inget tvång att va medlem , sen va det gäller stavning så är det nog så att många skriver som dom pratar det gör jag iaf å jag kan väl hålla me om att det inte alltid blir så snyggt :P


Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem