Lördag 25 maj 2024 vecka 21
Forum
Kategori: Övrigt

Zlatan svarar inte

Zlatan svarar inte

Hur mycket ska man hålla på och fjanta med en sportdiva??
Skit i honom och låt honom bestämma själv! Sluta skriva om sånt trams,eller är det värdefullt? Fokusera på de som inte är divor och lyft fram dem i stället!
Antal svar på detta inlägg: 23
Sidor: «1 2 3

Men är det inte så att vi alla mer eller mindra fjäskar själva varje dag för att få någoting eller få något gjort.
Vi fjäskar för våra fruar eller män, våra pappor eller mammor eller för våra söner eller döttrar, fast vi kanske inte kallar det för fjäsk, men målet är detsamma, man vill ha något. Vad är det då för fel att fjäska för Zlatan och andra?
Problemet tror jag fortfarande är jantelagen.
Ingen skall vara bättre än någon annan, framförallt när man inte själv tjänar på det
Tycker det mer handlar om att han verkar tycka att han är så enormt stor att regler bara gäller andra och inte honom. Att spela i ett lag innebär att man hjälper varandra att uppnå målet, inte att andra ska hjälpa en själv till toppen. Visst är han en duktig spelare men ingen kedja är starkare än den svagaste länken. Hans uppvisning, eller snarare brist på, under vm lämnar mycket övrigt att önska hos en lagspelare på den nivån. Ställer man inte upp för laget kan man inte räkna med att laget ställer upp för en själv. Bråket handlar inte bara om Lagerbäck och Slafsan, han är inte särskilt uppskattad i laget av de övriga heller. Så det är inte givet att han ska ha en plats i laget, han måste platsa också. Det finns många duktiga spelare i Sverige och landslaget är på inget sätt betjänt av pompösa divor.
Det fjäskas alldeles för mycket redan för honom.
Varför ska man fjäska för någon som med stor sannolikhet gör så att resten av laget underpresterar........

Sida:
« 1 2 3


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem