Lördag 18 maj 2024 vecka 20
Forum
Kategori: InternetStart

Angående trådar

Angående trådar

Tycker på sista tiden att omsättningen på trådar här på forumet minskar och blir allt mindre intressant, dessutom ligger de kvar i vecka efter vecka.

Tidigare har ju diskuterats att lägga till nya, men jag undrar om detta är rätta vägen. Det är inte roligt om man är borta någon vecka, att se samma trådar ältas i all evighet.

Skulle man inte istället kunna slå ihop vissa trådar, för att f...

Visa/dölj hela huvudinlägget

Antal svar på detta inlägg: 36
Sidor: «1 2 3 4 Nästa »

Leiake- Jag e kvinna och klarar utmärkt av att hantera en hammare.....och jag håller längst ut på skaftet Bra va?! Jag kan även hantera stickor och virknål...trot om du vill och inte nog med det så kan jag köra bil oxå.....

Missdrygast
Hurra missdrygast!
Kvinnor kan! Jag kan också en hel del fast jag bara är en "kvinna"

Men nu har jag väl gjort bort mej igen och får en tillsägelse!!!!!!!!!!
Urspårning!!!

Det var väl inte kvinnofrågan tråden handlade om?!
Annons
Micke03 detta är Leiake specialist på. Jag kan ge mig f-n på att han skulle kunna sälja ett helt stuteri med sjuka hästar till en hästskojare! Nu har sin vana trogen lurat in damerna på ett sidospår som inte har ett dugg med denna tråd att göra. Personligen tycker jag det kul för där Leiake finns där händer det alltid något. Men som du har sett Micke så blir nog inte den tråd uträtad i någon ände. Daniel håller fast vid sin tro att brännbara ämnen leder till personangrepp så det är bara att gilla läget. Jag gillar Leiake!
Hehe urspårning blir det varje gång men det tycker vissa är kul. Jaja i forumsreglerna står det att man ska hålla sig till ämnet men men.. det tummar man gärna på för att skojja till det lite. Jag kan ju inte hela tiden gå in och tipsa/varna folk för att man ska hålla sig till ämnet, nä!

Bara en tanke... kanske fokuserar man för mycket på småproblem istället för att se allt det positiva som finns? Det bästa man kan göra är faktiskt att hjälpa andra, det mår man riktigt bra av! Men nu är det så att regler och administration lockar till motsättning så är det bara. Vissa dras till att hävda sig, gillar att skapa lite tumult och bygga status hos andra samtidigt som det är skönt att man kan vara lite anonym. Detta märks av när det ideligen återkoms till de dåliga forumsreglerna, hur stalinistiskt det är samt hur skribenter tystas ner osv.. ja småpikningarna som läggs in lite här och där är minsann mångfaciterade! Påminner faktiskt lite om hur ungdomar i skolan pratar om skolans jobbiga regler på tusen olika sätt eller klagar på den jobbiga läraren som inte släpper till men som bara försöker bidra med sitt goda jobb. Jaja hur som helst det finns väl viktigare saker man kan engagera sig i, för energi har ni! Jag själv tänker tex försöka värna mer om miljön och försöka hjälpa andra med det också. Jag har ett litet projekt som jag håller på med och som ni gärna får hjälpa mig med sen.
Om ni tittat på tråden ovanför denna, så är det en mycket gammal, tror den är från 2003, men genom att titta på den och skriva ett inlägg, så hamnar den alltså som den nyaste idag hittills.

Det är detta som jag tycker är helt tokigt, den skuffade undan en tråd, som var mycket mer aktuell, och kanske inte ens färdigläst av en del.

Jag frågar än en gång. Är det så här det skall fungera?
Det gäller alltså tråden angående registrering!
Leiake!

Tack för "myr-förklaringen"! Nu slipper jag undra och bli gråhårig av den anledningen
Men du - en hammare kan jag hantera - men med virknålen är det sämre. Att du inte märkt att en kvinna kan klara att hålla i en hammare och vet vad man ska göra med den kanske beror på att du inte släpper den ifrån dig, eller?
Daniel!

Håller med om att det fokuseras alldeles för mycket på småproblem istället för att se möjligheterna. Hör liksom till att man ska klaga hela tiden och vara avundsjuk på andra. Vad beror det på? Varför mår vi så dåligt vi som har det så bra? Har vi missat glädjen mitt i vår välfärd? Det tycker jag vi måste ändra på. Är man glad och positiv kan det t.o.m. tas emot med misstänksamhet, då har det gått väl långt. Det finns alltid möjligheter att ändra på det som är dåligt i livet även om det kan vara jobbigt och en kamp, men det går.
Medierna har där ett stort ansvar, där fokuseras bara på det dåliga, nya rön varje dag som visar att vi dör i förtid av i stort sett precis allting.
Inte lätt att vara människa alla gånger, men vi måste försöka ta vara på det liv vi fått och göra det bästa vi kan av det.
Snälla Bitten, kan vi inte försöka hålla oss till ämnet.

Ditt inlägg är väldigt klok och verkligen något att tänka på, men den hör inte hemma under "Trådar".

Starta en ny tråd, för ditt ämne är intressant!

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem