Söndag 28 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: InternetStart

Hemside-snickeri

Hemside-snickeri

Det tycks ju va "coolt" nu med hemsidebygge i 123minsida-programmet.
Succé skulle jag kalla det. Verkligen nåt som alla kan klara av.
Men nu till en fråga till den som är insatt i alla knepiha detaljer:
För att ta min sida som exempel: Där talas om att sidan besökts sedan starten totalt 1936 gånger (på en vecka !)
Sedan följer uppgifter om besök på startsida = 290 besök, undersida 1)= 555, undersida 2) =128, gästbok =128 osv osv MEN i verkligheten är det bara 290 personer som besökt sidan för dom hamnar ju alltid på FÖRSTA sidan till att börja med. Det är där som räknaren borde vara, och inte addera ihop de olika besöken på undermapparna,
Har jag fel ? eller ?
www.123minsida.se/jiwe
alandia
Antal svar på detta inlägg: 1
Besöksräknaren borde ju ta de som kommer på startsidan endast tycker jag.
Det blir ju snabbt mycket trafik om samma besökare hoppar runt bland alla undersidorna, lite missvisande på hur många personer som verkligen sett sidan.
Hade en sida på K-Webb, fick över 3000 besökare, men hur många av dessa som var individuella besökare vet jag inte...vore skoj att veta. Där räknades iallafall bara startsidan, så att det var dryga 3000 vet jag, men om det varit samma personer ett flertal gånger säger räknaren inget om.

Det ligger ju i tiden att ha en hemsida, och för de utan några som helst kunskaper om hur man skapar en sida är sidor typ 123minsida eller googlepages helt enormt bra... har själv gjort ett par stycken. Man får en del avancerade finesser som fotoalbum, brevlåda och sånt. Dock så brukar man ha begränsade möjligheter till layout och får använda sig av just de finesser som tillhandahålles av leverantören.
Just därför la jag ner en del jobb på att försöka lära mig hur man gör helt egna hemsidor... ville kunna styra allt själv, som vilken layout, färger, om jag ville ha ett vanligt fotoalbum eller kanske en Lightbox istället...

Oavsett hur man går tillväga... visst är egen hemsida kul att göra.

//Breeze

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem