Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Spel, mobil och teknik

Dyra mobiler

Dyra mobiler

Måste dom nyare mobilerna vara så dyra? Ska du har en iphone 6 plus får du lägga upp nio lakan och över det,det skiljer några hundralappar mellan dom olika affärerna.

Sedan löser man det höga priset med avbetalning av mobil med dyra abb. Då får du punga ut med ca 500 i månaden räknat på 24 mån. Det blir dyrt i slutändan.

Man kan ju köpa en bra dator för samma pris,eller en tv! Här ligger en stor hund begraven!!
Antal svar på detta inlägg: 13
Sidor: 1 2 Nästa »

Ja Iphone och andra så kallade premium-mobiler är verkligen högt prissatta. Om man skall köpa en ny mobil så behöver man fundera om man verkligen behöver ha alla finesser. Den nya modellen Microsoft Lumia 535 är en som jag kan tänka mig. Den kostar en dryg tusenlapp i inköp. Läs mer: http://korta.nu/lumia535
Ja där ser man skillnaden på priser! Undra om den funkar lika bra som ex. iphone? Och varför skiljer det så mycket i pris??
Är du ute efter en mobil eller en I-pad?
Mobiler finns för 699:-
se här http://korta.nu/do2
Annons
Man behöver inte köpa den dyraste men sålänge vi människor är beredda att betala 9000 så kommer dom också ta 9000 betalt.
Tillgång och efterfrågan!
Det finns ju mängder med billiga mobiler nuförtiden. Om man inte behöver det allra senaste så har det aldrig funnit så stort utbud av mobiltelefoner till bra priser.
Numera är priset väl avvägt efter vad kunden kan betala.
Glöm alltså påslagsfaktor, det existerar inte längre.
Sedan sätter man priset --99 så har man lurat stackars kunden i dubbel bemärkelse.
Går att köpa nya mobiltelefoner på tradera mycket billigare.
Hej, och sedan är det ju en avgörande sak vad man ska ha mobilen till, ringa och prata, svara och prata, eller titta på filmer och bilder till ex ? Priserna stiger och faller med innehållet förstås. Hälsn. L.
Man vill ju hänga med det senaste som finns. Men då får man betala dyrt!!

Men ska man bara ringa och messa så finns det ju bra mobiler till bra priser.

Men 9 lakan är åt helve..... för dyrt!!
Thomas som sagt, ALDRIG att jag skulle lägga 9 lakan till en sådan sak, oavsett om det var billiga enkla tyglakan eller sidenlakan. För 100 år sedan innan dator och internet dök upp var det ju lite skillnad på intresset, men idag ser man film och annat när och hur man vill i stort sett. Inte göra som alltfler både bil och bussförare gör, sitter i rusningen och tittar på film, vet ingenting om trafiken runt om dem. Hälsn. L.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem