Onsdag 17 augusti 2022 vecka 33
Forum
Kategori: Övrigt

Vad i h-vete

Vad i h-vete

Granne våldtog nioårig flicka

En 58-årig man från Gävle har dömts till två och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit och sexuellt ofredat en nioårig flicka som bodde i samma fastighet, skriver SVT Gävleborg.

Granne våldtog nioårig flicka


nligt domen har mannen vid flera tillfällen förgripit sig på flickan och dessutom fotograferat henne.

Mannen ska ha varit bekant med flickan och hennes familj och umgåtts med dem. Flickan och hennes syskon har ofta varit i mannens bostad och övergreppen ska ha skett där.

Mannen ska enligt domen också betala ett skadestånd på 125 000 kronor till flickan.

Vart är vi på väg. Folk verkar ha blivit tokiga och dessutom vad är 2 o halv år i detta sammanhang.

Förbannad är ordet
Antal svar på detta inlägg: 8
Hörde just detta. Ja du Per A. Finns snart ingen lag och ordning eller helt vanlig medmänsklighet kvar i vår tid. Alltså 2,5 år i eget rum, borde väl hellre vara Livstid.
Det kan väl ändå inte vara så att flickans far och mor ,,,hmmm, behövde kontanter? Näääääääj, usch. Det blir bara värre och värre med lag och ordning som sagt. En sak man här alltid funderat över, hur känns det att vara försvarare för en slik individ när man vet att det verkligen hänt ? Mår den bra tro?

Ok, må gott. L.
Lagboken måste fan ta mig skrivas när det kan bli såhär skevt...
Refaat El-Saayed fick 6 år för fiffel med doktorshatt och pengar i Fermenta och den här tomten i Gävle får 2 1/2...
lagera

Nu tror jag inte att föräldrar skulle komma på tanken att sälja sitt barn,till en sexidiot!! Den traditionen har vi inte i Sverige!! Eller??????
Thomas, nej klart att vi inte har det, men i dagens omgjorda Svedala kan man få sådana tankar ibland, när man läser i tidningar och lyssnar på radions nyheter hur det kan gå till . Helt säker kan man inte vara i detta fall heller, men hur som, galet till max. Man undrar ofta över den saken om hur en advokat kan sitta bredvid en figur av den här arten och göra allt det går för att få den frigiven eller i varje fall få ner straffat till max. Som sagt; Vart är vi på väg? Hälsningar. L.
Det visar ju på att advokaten gör det den ska göra, sen kan vi ha åsikter på straff följden. Men gud den nåde om man fick advokater att reagera med sin egen åsikt. Då är vi illa ute.
Ja, klart att advokaten är ju där av den orsaken, men man kan känna en aning frustration över att den åtalade ska få så lindrigt straff som det går när den bevisligen begått brottet i fråga. Är det tvivelaktigt då kommer ju saken direkt i en annan profil. Nåväl,nu blir det TV nästan hela kvällen. Må gott alla.
http://tinyurl.se/ue28-dh
Det jävliga är att typer med denna läggning mycket väl kan jobba som barnläkare eller som "dagisfröken" hur nu detta är möjligt. Förmodligen har dom perfekta cv:n för jobbet och utanpå ser dom helt normala ut. Det som är ännu värre är att det finns fall där dom ertappats och fått sparken för att sedan dyka upp på liknande befattning på annan plats. Det minsta man kan begära är väl att arbetsgivaren bemödar sej om att ta ordentliga referenser för att säkerställa att den sökande inte är pedofil. Det är ett knepigt samhälle vi lever i.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem