Söndag 19 maj 2024 vecka 20
Forum
Kategori: InternetStart

Forumet är tyst varför det?

Forumet är tyst varför det?

Inga nya trådar, inga inlägg, inga diskussioner - ingenting.
Vad är det som hänt?
Antal svar på detta inlägg: 197
Sidor: «1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa »

Och en femte:

http://www.internetstart.se/forum/las.asp?id=19832
Sjätte:

http://www.internetstart.se/forum/las.asp?id=19786
sjunde:

http://www.internetstart.se/forum/las.asp?id=19832
Annons
Njaaa..ni fattar nog själva att Göcke och Daniel fick nog!!!
OM ni orkar läsa igenom alla inlägg som kommer från vissa så förstår ni själva varför politik är TOTALT FÖRBJUDET!!!

Misty Arrow. Jag är som du kanske tidigare sett en ev de som förespråkar att politik skall kunna diskuteras här, och det står jag för till 100%, men däremot så medger jag naturligtvis att de exempel du visat var Fruktansvärda och Skamliga.

Skulle vilja påstå att de i det närmaste skulle kunna betraktas som åtalbara, och jag undrar varför de överhuvudtaget finns kvar på forumet, de borde vara borta för tid och evighet, och det gäller i vissa fall även författarna.

Det är tråkigt att sådant här har förekommit, och det är så långt ifrån de politiska diskussioner jag skulle vilja deltaga i, t.ex så tycker jag att det hade varit intressant att höra mer om folks reaktion på A-kassan, men då naturligtvis under respektfulla former, tycker egentligen inte det är en politisk fråga så mycket som en samhällsdebatt.

Kan erkänna att dina inlägg påverkade mig avsevärt, och när jag skriver att jag vill diskutera politiska frågor, så är dina exempel så långt ifrån vad jag syftar på som man kan komma, och jag förstår att Daniel är rädd för att det skall upprepas, så jag skall sluta mitt tjat och ställa in mig i ledet, samtidigt som jag hoppas att vi någon gång i framtiden kan få diskutera lite andra frågeställningar i ordnade former.
Jag har tips på bra forumsregler, som används på Sr.se enligt Lovisa Haag.
Där har de blivit hårdare då vissa trådar/debattörer spårar ur.

Det är inte okej att
* håna varandra eller påpeka stavfel
* skriva syrliga och elaka kommentarer om varandra
* skriva inlägg som enbart handlar om annan debattör och som inte handlar om det ämne som diskuteras
* prata illa om andra debattörer, kalla nån för svin, idiot mm"


Själv har jag mer eller mindre lämnat pga.
nä det vågar jag inte ens skriva, men det har inte å göra med admins iallafal.. Utan vissa medlemmar!
Poppo vad glad jag blev! Du behövs här med dina förnuftiga och kloka inlägg.
Huckleberry, jag skulle kunna gå med på alla dessa punkter i din lista förutom en som jag själv har tagit upp i en tidigare tråd. Nämligen vikten av att skriva förståelig svenska. Detta kan sedan gälla stavning, ordföljd eller särskrivningar.

Ibland uttrycker sig folk på ett sådan sätt att det blir totalt omöjligt att förstå vad de menar. Är det då fel att påpeka det? Blir en fråga av ordning automatiskt ett personligt påhopp?

Tråden jag startade var "Alla dessa särskrivningar". Läs den gärna och begrunda samtidigt några roliga missförstånd som Andreas bidrog med när han skickade en rolig länk gällande detta ämne: http://www.skrivihop.nu/exempel/roliga.php

EZ
Misty, du har naturligtvis rätt när det gäller de trådarna. Men då fanns inte registreringen, det gör den nu. Man hade kunnat stänga av vissa användare på ett mycket tidigare stadium och undvikit de värsta "debattörernas" inlägg. Jag är övertygad om att det skulle fungera betydligt bättre idag.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem